tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kauneuden eteen pitää kynsiä


2/101: Kynnet

En yleisesti ole kovin muotiinmenevä tyttönen, mutta tänään päätin laittaa kynnet. Kävin eilen Carlsonin alennusmyynneissä ja mukaan tarttui halpa Wild Mild kynsitarrasetti. 2,50€ ei ole kovin paha hinta, vaikka menisikin pieleen. Ja ei siitä kovin kaunista jälkeä tullut, älkää siis ottako täältä oppia kynsitarrojen käytöstä. Keskittyminenkin voisi auttaa tuloksen parantamiseen, ehkä joku näillä samoilla välineillä onnistuu minua paremmin.

Ohje paketin takana: "Levitä aluslakka ja anna kuivua. Valitse koko, joka sopii kynteen ja aseta kynnelle puutikun avulla. Painele kevyesti, jotta tarra asettuu paikoilleen. Viilaa ylimääräinen tarra pois käyttäen kynsiviilaa. Levitä päällyslakka."

Paketin sisältö + aluslakka. Pakkauksen takana luvattiin kyllä
myös puutikku, mutta sellaista ei mukana tullut.

Ensimmäisen tarran kiinnitys kynteen onnistui melko hyvin,
mutta seuraavissa ilmeni jo ongelmia, koska tarra oli kynnen
alkuun liian leveä, mutta myöhemmin liian kapea.

Pituutta ainakin riitti. Ohje käski viilata, joten viilasin. Lopputulos
ei ollut kovin siisti, tarra alkoi ruttuilla eikä "leikkaantunut" siististi.

Tässä hieman ruttuinen lopputulos. 4/10 kynttä suht onnistuneesti,
joten kai tätä kehtaa pitää niin kauan kuin tarra kestää.

Nyt iltaan mennessä kynnen reunasta ruttuiseksi jääneet tarrat ovat jo alkaneet irrota. Tämä oli hyvä harjoitus tulevaa varten, löysin pari viikkoa sitten Cybershopin alennuksista Tampereella käydessä tiikerikuvioiset tarrat, jotka nyt vain odottavat sopivaa tilaisuutta. Ehkä tarrojen käyttö ei kuitenkaan ole ihan se oma juttu, kun tavallisen kynsilakan laitto on niin paljon helpompaa ja kynnetkin saavat olla minkä muotoiset tahansa. 

1 kommentti:

  1. Lisää tänne tykkää nappi jotta voin tykätä siun postauksista :D

    VastaaPoista