sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Blogin synty

Rakkaat sivulle eksyneet,

tämä on uusin vapaa-ajan projektini, sillä nykyään minulla ei muuta olekaan kuin vapaa-aikaa. Olen (melkein) juuri valmistunut, juuri kaupunkiin muuttanut ja juuri nyt työtön. Ihminen kuitenkin usein pyrkii käyttämään aikansa johonkin "hyödylliseen", joten päätin kokeilla, olisiko blogin pitämisestä enemmän iloa vai haittaa. Sivu on vielä kaikin puolin keskeneräinen, mutta yritän saada ulkoasun kuntoon piakkoin.

Neljä riviä tekstiä ja koen jo kirjoittamisen tuskaa. Pitäisi olla kiinnostava. Mistä ihmiset yleensä bloggaavat? Ruuasta, vaatteista, koirista…? Arkisia asioita, saa nähdä millaiseksi tämä blogi ajan mittaan muotoutuu. Pidän toki syömisestä - ja pidän myös vaatteita - mutta kuinka moni todella haluaa lukea, kuinka paljon ketsuppia tänään laitoin makaroonilaatikkoon? Paras mahdollinen tilanne olisi luultavasti tehdä joka päivä jotain uutta ja jännittävää. Aika tuntuu valuvan hukkaan; päivät, kuukaudet, vuodet kuluvat huomaamatta, jos jokainen päivä on samanlainen ja vailla haastetta. Ehkä otankin haasteen vastaan ja teen jotain uutta ja/tai erilaista joka ikinen päivä tästä eteenpäin, olisipa samalla myös uusia aiheita, joista kirjoittaa.

Loppuun vielä illan inspiraation lähteeni sekä blogin nimen ruumiillistuma suoraan olohuoneestani: punainen matto. Kuninkaallinen vai arkinen, sen saatte itse päättää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti