tiistai 18. maaliskuuta 2014

Green piece - palanen vihreyttä

Kolmas askel kohti jännittävämpää elämää, enkä pidä tätä kovin jännittävänä. Mutta tällähetkellä ei ole tarjolla kovinkaan suuria elämyksiä lähimaastossa, eikä kaukomaille pääse lähtemään ihan tuosta vaan. Tosin loppuviikko tuo tullessaan jotain uutta! Ainakin kaksi ässää hihassa tälle viikolle, pitää vain katsoa miten toteutus sujuu. Hyvällä tuurilla saan huomenna uudet hiukset aivan uuden tapauksen kautta. Huonolla tuurilla en, mutta siihenkin on varasuunnitelma. Perjantaina on luvassa sosiaalista toimintaa! Sitä odotellessa kuluneen viikon kohokohtiin:


3/101: Superfood

Heräsin lauantai aamuna jopa ennen yhtätoista ja matelin olohuoneeseen dataamaan. Huomasin Facebookiin kirjautuessa, että kaupungin uudessa smoothiepaikassa on tänään klo 11-12 ilmaisia smoothieita 50 nopeimmalle. Kello oli kymmentä vaille. Päätin, että nyt mennään, vaikka kiire tuleekin ja todennäköisesti olisin myöhässä. Päivä oli suhteellisen aurinkoinen ja rapsakka, ihan sopiva mukavaan aamulenkkiin. Saavuin kyseisen kaupan eteen varttia yli juuri sopivasti kuulemaan, että kaikki ilmaiset herkut olivat loppuneet ensimmäisen 10 minuutin aikana. Shit! Onneksi kuitenkin ihmistulvaan oli varauduttu ja myöhästyneille jaettiin alennuskuponkeja, joilla saa valitsemansa smoothien hintaan 3€.



Olin jo aiemmin miettinyt Super Vihreän lötkön tilaamista, mutta en halunnut tuhlata rahaa sellaiseen, minkä tulisin työntämään alas viemäristä. Ainesosiin kuului mm. avokado, pinaatti ja omena… Muita en muista ulkoa. Alennuksen innoittamana päätin kuitenkin hankkia aamupalani, kun kerta tänne asti tulin. Yllätyin positiivisesti! Odotin jotain paljon hurjempaa makuelämystä, mutta smoothieni maistuikin vain sopivan vihreältä ja melko paljon omenalta.


En keksi tähän hätään muuta sanottavaa aiheesta, joten poistun mussuttamaan salaattia. Päivän teema on siis vihreä! Kivaa sekin, että viikon mittaan on näkynyt jo ruohoa ja melkein kaikki lumi on poissa. Nyt tosin pakkanen teki comebackin, mutta toivottavasti ei liian pitkäksi aikaa.. Odotan innolla kesää kaupungissa, tähän mennessä tuppukylästä toiseen kiertäneenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti